Reinoud van der Bos

Projectontwikkelaar / Directeur

Reinoud is oprichter van Harns Invest. Met Harns Invest maakt Reinoud de ambities werkelijkheid: het ontwikkelproces nog meer integraal aanpakken en zo duurzame en sociale leefomgevingen creëren. “Uiteindelijk is er altijd een tastbaar resultaat dat jou gaat overleven, dat is echt heel bijzonder.” Reinoud is verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe projecten, visie-ontwikkeling en projectcoördinatie.

Simon Leuschel

Projectontwikkelaar

Simon is een toegewijd projectontwikkelaar met een levenslange fascinatie voor de gebouwde omgeving. “In de auto op vakantie kon ik urenlang uit het raam staren naar de gebouwen buiten. Ik vond het toen al interessant hoe verschillende gebieden zulke verschillende stijlen hadden.” Afkomstig uit een ondernemersfamilie ligt Simon’s expertise in het vinden van de perfecte balans tussen een kwalitatief concept en de financiële waarde. Simon’s doel is het bijdragen aan een geweldige levenskwaliteit voor zoveel mogelijk mensen. 

Jos Janssen

Jurist

Jos is advocaat en leerde vanuit zijn eigen praktijk de dynamische project- en gebiedsontwikkeling kennen. Zijn opgebouwde expertise zet hij nu in voor Harns Invest. Jos werkt voor de projecten alle legal-aspecten uit en als compliance-specialist garandeert hij de naleving van wet- en regelgeving. Door zijn passie voor vastgoed kijkt hij verder dan de wettelijk aspecten, Jos fungeert ook als klankbord bij uiteenlopende beslissingen. “Mijn nuchtere kijk op zaken die ik vanuit mijn ervaring binnen de advocatuur heb opgedaan vormt een goede aanvulling op het team.”

Marleen Tolsma

Marketing & Communicatie

Een echte regeltante die haar mannetje staat, zo kunnen we Marleen omschrijven. Met haar expertise in zowel Marketing-Communicatie als Hospitality zorgt ze voor het optimaal zichtbaar maken van Harns Invest en de projecten die we ontwikkelen. Ze creëert content en beheert de sociale media, houdt de website actueel en organiseert diverse activiteiten. Ze  is scherp en stuurt graag op de gecreëerde deadlines, zo houdt ze iedereen scherp en komen we als team tot het mooiste en duurzaamste resultaat. Creativiteit en strategie zijn haar uitgangspunten en brengt graag de werkwijzen van Harns Invest in (digitaal)beeld. Een nieuwe duurzame leefomgeving moet in beeld direct het gelukkige gevoel opleveren.

Ons kantoor

Harns Invest is gevestigd in het levendige centrum van Leeuwarden. Ons kantoor is een werkplek waar mensen graag komen en die samenwerking, relaties en creativiteit stimuleert. Met veel licht en een inspirerend uitzicht over de omgeving, worden hier de beste vastgoedconcepten ontwikkeld.